Om mig

Om mig

Jeg er 40 år og blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2004.

Jeg er opvokset på Lolland og har boet flere år i København, hvor jeg arbejdede som redaktionschef hos Aller Media A/S.

I 2009 flyttede jeg til Aarhus for at bo sammen med Dennis (som nu er min mand) og hans to dejlige børn. Siden er familien blevet udvidet med to fælles børn.

Samtidig skiftede jeg mit faste job ud med en tilværelse som freelancer, og jeg er rigtig glad for at kunne arbejde sammen med forskellige virksomheder og medier.

Min arbejdsplads er hos Stickelbergs Bureau i centrum af Aarhus, hvor jeg sidder sammen med andre freelance journalister og mediefolk. Vi giver hinanden sparring og kvalitetssikrer hinandens tekster, hvilket er med til at sikre en stabil og tilfreds kundekreds.

Jeg plejer at få ros for mit gode humør og mine evner til at lytte og samarbejde. Samtidig har jeg en krøllet, kreativ hjerne kombineret med en stærk sans for struktur, hvilket mine kunder også sætter pris på.

Jeg gør en dyd ud af at sikre, at mine kunder altid får præcis det slutresultat, de har ønsket – og gerne lidt mere – og jeg har en skarp evne for at overholde budgetter og deadlines.

I min fritid er jeg sammen med min familie, rejser så meget som overhovedet muligt (gerne med campingvognen bagpå rundt i Europa), spiller håndbold, læser bøger og passer Storbyfarmen, hvor vi bor med køkkenhave, frugttræer, høns, kanin, kat og eget insekthotel.